Издател | Техника |
Брой страници | 336 |
Година на издаване | 2012 |
Корици | твърди |
Език | български |
Тегло | 855 грама |
Размери | 22x29.5 |
ISBN | 9789540306995 |
Баркод | 9789540306995 |
Категории | Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги |
Сборникът е актуализирано ръководство с практически указания за прилагане на съвременните изисквания за здравословно хранене.
Голям брой рецепти, съобразени с хранителните потребности, националните препоръки за хранене и действащите национални нормативни актове за организирано хранене на децата в ученическа възраст. Изисквания за здравословно хранене на децата в ученическа възраст и практически указания за тяхното прилагане в организираното хранене. Основни изисквания към качеството и безопасността на храните и напитките. Хигиенни изисквания при технологичната преработка и производствения контрол. Практически указания за правилното използване на сборника. Принципи за съставяне на менюта. Примерни сезонни менюта. Фири и добиви при студена и топлинна обработка на хранителните продукти.
Все още няма мнения за тази книга.
Напиши коментарЩе бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]