Издател | Бетера Букс |
Преводач | Стоянка Карачанова |
Брой страници | 144 |
Година на издаване | 2023 |
Корици | меки |
Език | български |
Тегло | 297 грама |
Размери | 14x19 |
ISBN | 9786199214640 |
Баркод | 9786199214640 |
Категории | Хоби и свободно време, Книги |
Тим Хейуард разкрива историята на съхгранение на месото и всичко, което трябва да знаете, за да приготвите отлични майсторски колбаси и мезета в домашни условия, включително:
Какво и колко ще ви е нужно за начало
Речник на ключовите съставки
Техники за осоляване, сушене и приготгвяне на саламура от А до Я
Принципите в колбасарството
Обяснения за важността на количествата сол, температурата, влажността и времето
Доказано вкусни рецепти за всичко - от пастет до пастърми, както и пушен бекон, телешко месо в саламура, осолено телешко, патешко конфи, свински пай и кървавица.
Все още няма мнения за тази книга.
Напиши коментарЩе бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]