Високорискови полицейски операции в затворени пространства

Автор: Марин Григоров
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Фабер
Брой страници 176
Година на издаване 2022
Корици меки
Език български
Тегло 314 грама
Размери 16x23
ISBN 9786190015710
Баркод 9786190015710
Категории Гражданска защита, Военна техника, Техника, Книги

"Книгата Високорискови полицейски операции в затворени пространства е плод на дългогодишна практика и сблъскване с проблеми в областта на науката за специалната полицейска тактика. Без претенция за изчерпателност и всеобхватност, тя има за цел да обобщи и систематизира традициите и новите тенденции в тактиката и по-специално - при операциите в затворени пространства. Целевата аудитория са основно действащи служители и обучаеми в системите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на отбраната."
Марин Григоров

"Книгата е написана на ясен език и с ясни твърдения. Не е оставено място за езиково неразбиране и оттам за разискване, почиващо на недоразумения. Логическата стриктност впечатлява, а на места доставя истинско удоволствие. С това книгата се отличава от издадените в специализираната литература за образование и обучение в сферата на сигурността."
Полк. доц. д-р Румен Маринов

"Трудът има своята практическа приложимост, като подходите, тактиката, техниките и процедурите, прилагани при тактически действия в затворени пространства, не само че могат да се използват от всички, работещи в тази област полицейски служители, но и че същият с основание може да се приеме за методологическа основа за ефективно управление на отделните тактически звена при провеждането на високорискови полицейски операции."
Подп. доц. д-р инж. Николай Илиев

от Любослав Дичев / дата: 04 фев 2023

Изключително интересна и написана на достъпен език книга. Подходяща, както за служители на МВР и МО, така и за неспециалисти в тази материя.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]