Наади Шастра. Книгата на съдбите или пътешествие през лабиринта на човешката мистерия до Божествената прана

Автор: Светлана Тилкова - Алена
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Арос
Брой страници 160
Година на издаване 2022
Корици меки
Език български
Тегло 188 грама
Размери 13x20
ISBN 9786197337334
Баркод 9786197337334
Категории Астрология и номерология, Езотерика. Духовни учения, Книги

Наади Шастра, Книгата на съдбите или пътешествие през лабиринта на човешката мистерия до Божествената прана е четиво за всеки все още недокоснал се до истинското знание за незримия свят, необхватен с мащаба си спрямо зримия свят на хората с техните вярвания, истини, заблуди.

В Индия, щата Тамил Наду, съществува библиотека от палмови листа на възраст между 7000 и 1500 години, в която се съхраняват записи с живота на всички хора, живели някога на Земята, с всичките им прераждания или поне 10 предходни, настоящия им живот и следващото им прераждане. За да откриеш своя запис, е необходимо да се даде дата, час и място на раждане, както и отпечатък от палеца – десния при мъжете и левия при жените.
Като подарък питащият узнава и часа на собствената си смърт в настоящия живот.

Наади Шастра е пъзел написан на обработени палмови листа, в който от съществуващите данни трябва да се установят правилните, позволяващи в аморфното множество записи да се открие конкретен човек. Наади четецът има задачата да намери правилната матрица, отговаряща на съответния човек. Дали такава съществува, ако съществува, дали ще бъде открита, е въпрос без точен отговор.

В тази книга Алена разказва какво е и какво не е Наади Шастра без загадки, мистика и Божествени тайни. Разказва какво представляват Акашовите записи и кой има достъп до тях. На кого е разрешен преходът във Времето и Пространството. Колко човека имат една съдба и полицейско досие ли е Наади Шастра. Що е ректификация и може ли да се определи момента на зачатието, да вярваме ли на пренаталния хороскоп. Споделят ли кармичните половинки обща съдба. Умира или се преражда разкъсана на две и повече Душа. Внушената смърт търпи ли кармично наказание. За живота след смъртта в полето на висшите астрални нива където душата преминава в еманацията на вечния Дух.
За първи път на планетата Светлана Тилкова изчислява възрастта на Наади Шастра? Коя от легендите се оказа вярна.
Защо българите са първи братовчеди на индийските брамини и библейският им произход.
Всеки въпрос породил се заради Наади Шастра е получил отговор от Алена.

Тази книга не е за хората, позволили вярването да потисне разума им, да измести Вярата от душите им и да я подмени с измамната надежда за провидени чудеса, докато те бездействат в очакване на Съдбовния дар от някой всемогъщ, но наивен господар на Незримия свят, който ще сгрее живота и дните им с незаслужена благодат, дори само да е поглед в бъдещето

Вярата често пъти е по-силна и необорима от неопровержимите факти. А когато фактите са невидими, разубеждаването е възможно само с насилие, никога с разум.
Всеки може да приема и вярва в това, което му харесва за незримия свят, но когато вярата му го подтикне към действие, основано на неверни възприятия и знания, тогава и последиците, предимно негативни, са според истинските правила на незримия свят.
Всеки е свободен да вярва в каквото иска. Но, съветва Алена, покрай примемливата вяра, оставете едно малко кътче за разума и помнете, че от Настоящето се вижда Бъдещето само когато Бъдещето е Настояще, а настоящето – Минало, защото тяхното триединство е неделимо.

Целта на нейният популярен разказ е една. В океана от измислици, полуистини, несъществуващи мистика и загадки, които Книгата на съдбите е скътала между палмовите си листа, да пусне мъничката лодка на Вселенската действителност, такава, каквато е, но все още недостъпна за земляните.

Ключови думи: Промо -20%, Нови книги, нови светове

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Светлана Тодорова Арсова - Тилкова, позната и като Алена, е български астролог и нумеролог.

Светлана Тилкова е родена през 1955 г. в София и завършва Немската гимназия в града (1974 г.) и ВИИ „Карл Маркс“ — специалност „Международни икономически отношения“ (1980 г.)

Твърди, че от дете е имала способността да вижда неща от „незримия“ свят. През 1977 г. започва да изучава астрология. В безкрая на тази наука я въвежда възрастен астролог в Япония. Преминава обучение по астрология в Съединените щати под ръководството на известната астроложка Линда Гудман през 1990-1991 година. Между 1977 и 1993 г. прекарва между 30 и 45 дни в Тибет с изучаване на медитация и левитация под ръководството на духовни учители. При престоя си там получава „духовното“ си име Алена.

Нейното списание „Кармичният кръг“ излиза за първи път на 26 януари 2001 година. Издала е 25 книги , между които „Буквар на душата“ „Хирон и Лилит“ и „Медицинска астрология“. Нейните хороскопи се излъчват всеки ден по bTV. Провежда курсове и пише наръчници по нумерология и астрология.

От октомври 1999 г. е приета за редовен член на Германския съюз на астролозите. Член е на Интернет общество - България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация ISAR.