Всичко е прецакано

Автор: Марк Менсън
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Хермес
Преводач Огнян Алтънчев
Брой страници 320
Година на издаване 2020
Корици меки
Език български
Тегло 304 грама
Размери 13x20
ISBN 9789542619727
Баркод 9789542619727
Категории Приложна психология, Книги



От автора на световната книжна сензация – „Тънкото изкуство да не ти пука“

Никога досега хората не са живели толкова добре: световната икономика процъфтява, образованието и здравните грижи стават все по-достъпни, масовото потребление на луксозни стоки бележи небивал растеж. В същото време се отчитат рекордни нива на неудовлетворение от живота, депресия и самоубийства. В този свят, където всичко изглежда прецакано, може ли да се надяваме на нещо добро?

Още по-провокативен и безкомпромисен, Марк Менсън анализира кризите на съвременното общество и дава необичайно предложение за преодоляването им.

Вместо да търсиш надежда, опитай следното:

Не се надявай. Но не се и отчайвай.

Не се ласкай, че изобщо знаеш нещо. Точно тази сляпа, пламенна и емоционална увереност ни вкарва в подобна неразбория.

Не се надявай на по-добро. Просто бъди по-добър.

Ключови думи: Световен ден на щастието, Как работи животът, Любовта е щастие, Топ 100 02.03.-10.03.2020, Време за трансформация, Здрави и щастливи, Да преодолеем безпокойството, ТОП 50 нехудожествена 1.01.-30.06.2020, Вдъхновение за всеки ден, Силата на емоциите, Книги на месеца през 2020, ТОП 201 за 2020 година, ТОП 121 Нехудожествена литература 2020, Нови навици и умения, Вяра, Надежда, Любов, Преодолей страха, Детокс за душата, Щастливо лято, Успех през 2023, Успешни и щастливи, Активираме своя успех, Щастлива Коледа

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]