Издател | Слънце |
Преводач | Катя Перчинкова |
Брой страници | 240 |
Година на издаване | 2017 |
Корици | меки |
Език | български |
Тегло | 235 грама |
Размери | 13x20 |
ISBN | 9789547422483 |
Баркод | 9789547422483 |
Категории | Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги |
„Вечеряй с мен“ ще добави нотка joie de vivre не само в кухнята, но и в живота ви!
Авторката на „Обяд в Париж“ и „Пикник в Прованс“ отново ни предлага завладяващ и изпълнен с остроумие мемоар.
С полезни съвети и лесни за изпълнение рецепти Елизабет Бард въвежда читателите в очарователния свят на френските кулинарни и житейски тайни. Разкрива ни как да се храним и живеем по-добре, кои са петте най-важни готварски инструмента на французите, както и 15-минутните ястия, популярни в цяла Франция. Книгата съдържа и съвети за родители – защо френските деца ядат много зеленчуци и как да научим нашите да бъдат като тях.
Ключови думи: 18 юни - Ден на пикника, Любовта е вкус, Любовта е вино и шоколад, Коледа е вкус и аромат, Изкушения с шоколад и вино, Тайни истории, Дни на Франция, Изкушението Париж, Любовта е сладка, Готвим с любов, Топли и уютни, Дестинация Франция, Готвим у дома, Книги за пикник, 10 август - Ден на готвачите в България, Ден на мързела, От книгите на масата, Вкусно лято, С вкус на есен, Коледна трапеза, Любовно меню, Писатели пътешественици, Кулинарни пътешествия, Вкусът на виното
Все още няма мнения за тази книга.
Напиши коментарЩе бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]