към Иван Иванов: Към настоящия момент изданието не е налично в Хеликон-Пловдив. Можете да направите он-лайн поръчка или да се свържете с Хеликон-Пловдив на тел. 02 460 40 64, за да уточните закупуване там.
Издател | Еньовче |
Брой страници | 64 |
Година на издаване | 2015 |
Корици | меки |
Език | български |
Тегло | 55 грама |
Размери | 12x16 |
ISBN | 9789548372565 |
Баркод | 9789548372565 |
Категории | Лично стопанство. Други, Лично стопанство, Книги |
Проф. д-р Георги Цанков е възпитаник на Харковския селскостопански институт. От 1955 г. до пенсионирането си през 1995 г. работи в Института за гората при БАН. През този период защитава две степени на дисертация, специализира във Варшава, чете лекции в Университета в Сантяго де Куба /в Куба/. Председател е /1982-1996 г./ на постоянна комисия за биологична защита на горите към Източно палеарктичната секция със седалище в Москва, разработва научни проекти с университетите в Хановер /Германия/, Патрас /Гърция/, в Турция. Автор е на повече от 250 монографии, научни трудове и статии, издадени и преведени на български, испански, английски, немски и руски. Председател е от 1992 г. на Българското ентомологично дружество, бил е главен редактор на сп. "Пчеларство". Сега е председател на Национална Научна Асоциация по пчеларство. Повече от 30 години се занимава с пчеларство и се грижи за двата си пчелина в околностите на София и във Видинска област.
Ключови думи: Ден на пчеларя, Лично стопанство
към Иван Иванов: Към настоящия момент изданието не е налично в Хеликон-Пловдив. Можете да направите он-лайн поръчка или да се свържете с Хеликон-Пловдив на тел. 02 460 40 64, за да уточните закупуване там.
Здравейте , в Пловдив налична ли е книгата ?
Към настоящия момент изданието не е налично в Хеликон-Русе. Можете да направите он-лайн поръчка или да се свържете с Хеликон-Русе на тел. 02 460 40 71, за да уточните закупуване там.
Налична ли е книгата в Русе
Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]