Едгар Кейси: За Акашовите хроники

Автор: Кевин Тодеши
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 6

Издател Хермес
Преводач Валентина Атанасова
Брой страници 224
Година на издаване 2017
Корици меки
Език български
Тегло 221 грама
Размери 13x20
ISBN 9542607199
Баркод 9542607199
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

Хората от древни времена са вярвали, че съществуват небесни свитъци, съдържащи историята на човечеството и на всяка отделна душа от зората на Сътворението. И може би, когато с философско примирение казваме: Така ми е било писано, несъзнателно се докосваме до истината за Акашовите хроники.
Едгар Кейси смята, че всеки пише историята на своя живот чрез мислите, делата и взаимоотношенията си с другите хора. Цялата тази информация се съхранява в Акашовите хроники. Кевин Тодеши ги оприличава на Вселенски суперкомпютър, който съхранява база данни за живота, мислите, думите и действията на всеки човек, живял някога под слънцето.
В книгата са дадени и способи как да се опитаме сами да влезем в "Книгата на живота", както Е. Кейси нарича Акашовите хроники, и да прочетем собствената си история там. Спящият пророк вярвал, че всяко прозрение, което можем да добием от тези записи, може да ни даде ценна информация за това кои сме ние и каква е мисията ни на тази земя.

Ключови думи: Да събудим коледния дух, Промо -25%, Пътят на душите

от Ели / дата: 06 апр 2013

До Гого: Напротив, пророчествата му се сбъдват, освен това той е поставил абсолютно точни диагнози, излекувал е толкова хора и т.н. По-добре прочети или гледай материал за него преди да даваш такива изказвания

от гого / дата: 05 фев 2010

Абе уникален, уникален, ама нещо хич не му се сбъдват пророчествата...

от nina ivanova / дата: 16 авг 2009

Eдгар Kейси е най-уникалния феномен за мен.и тази книга е като останалите му е зажладяваща.най-важното е всеки един читател да познава интересите си и предпочитанията си,за да прецени четивото.послание към ЗНАЕЩ:самото Ви изказване подсказва,че нищо не Ви е ясно.

от Po-znae6t!!! / дата: 09 фев 2009

Прекрасна книга! Материята не е за всеки и изисква малко по-дълбоко разбиране, освободено от всякакъв вид предразсъдъци! Има много неща в нея, за които си заслужава да се замислим!

от Ивайла / дата: 06 фев 2009

Сектантски друг път. Много е интересна книгата за хората, които се интересуват от темата. За мен беше напълно нова тематика, но ме заинтересува и мога да кажа че се чете лесно и достъпно.

от знаещ / дата: 01 фев 2009

Сектантски бълнувания.
Прочетете истината в:...

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

 Не отдавна беше издадена книгата на Кевин Дж. Тодеши „Едгар Кейси: За Акашовите хроники“. Акашовите хроники, или  Книгата на живота могат да бъдат оприличени на вселенска компютърна система, която представлява централен архив, съхраняващ цялата информация за всеки човек живял някога. Акашовите хроники са не само хранилища за събития, а съдържат всяко дело, дума, чувство, мисъл и намерение, възникнали по което и да е време в историята на света. Те не само съхраняват информация, а имат огромно влияние върху ежедневието ни, нашите взаимоотношения, чувства, системи от убеждения и потенциалните възможности, които привличаме. Тълкованията на Едгар Кейси сочат, че всеки от нас пише историята на живота си чрез своите мисли, дела и взаимоотношения с останалите създания.  Има много повече неща в живота ни и влянието ни върху утрешния ден, отколкото бихме могли да си представим и чрез достъп до информацията от Акашовите хроники може да ни се разкрие голяма част от тях.

Жанета Иванова - Хеликон Варна, Пикадили Парк

Едгар Кейси е един от феноменалните ясновидци на нашето време, изпадайки в състояние на транс, той е получавал достъп до Акашовите хроники. Там е записано нашето минало, включително предишните ни животи, настоящето ни и бъдещето с различни варианти, доколкото то зависи от свободния избор на човека.  Никой няма пълен достъп до тези записи, а много от нас се докосват инцидентно до тях.
    В тази книга има описани реални случаи с пациенти на Кейси, които на някои може да се сторят абсурдни, но ... може би не всичко е толкова простичко и не живеем на тази земя за кратко и то само веднъж.  ;)

Станислава Чалъкова, „Хеликон“ - Велико Търново