Аз мога

Автор: Сесгин Шефкетов
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Формат: ePUB ePUB

Коментари: 3

Издател Фондация Буквите
Година на издаване 2022
Език български
Формат ePUB
ISBN 9786191544875
Баркод 9786191544875
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Е-книги

Сесгин Шефкетов (роден на 14 юни 1980 г.) е български автор. Автор на публикации, свързани с науката за управление на личните финанси и свързаните с тях житейски процеси. Кариерата му на личен финансов консултант стартира през 2010 година. През 2015 година става член на Института на Дипломираните Финансови Консултанти ИДФК, получавайки призванието Дипломиран Финансов Консултант. Той е оптимист. В професионален аспект, той се стреми да научи своите екипи и партньори как да вдъхновяват хората. От участия в различни професионални формати до  множество срещи с индивидуални клиенти и домакинства, той представя идеите си за силата на общуването и споделеността. Също така редовно споделя своите мисли за вдъхновение в социалните мрежи.

 

За книгата:

АЗ-ът в нас. Водим диалози през различни ситуации на житейското ни съществуване, за да достигнем до съвършената вяра в нас самите. Това е основата върху която, стъпвайки здраво, започва трансформацията на великите мечти към идеи за споделяне и цели за изпълнение. Но винаги със старт - бутон “Споделяне” по трасето на нашите мисли. Самомотивация, вяра в себе си, сила на духа, лидерство, добронамереност, себеуважение, общуване, израстване са част от описаните в книгата полезни въздействия, свеждайки читателя до мисълта, че всичко на този свят зависи от самия него. Описаната матрица е на фона на мотивацията и вселенското съвършенство, което изразява Благодарното ни и всемогъщо АЗ. Това са двадесет и две глави в полза на по-успешното общуване.

 

Цитати:

“Твоето бъдеще заслужава поведението ти днес!”

“Повечето хора пренебрегват възможностите, защото виждат само опасности. Късметът не се намира. Късметът се създава. Не се страхувайте да рискувате. Не чакайте в кулоарите. Вие сте художникът на собственото си настроение! Израдвайте си деня. Започнете с “Благодаря” “

“Твърде много хора смятат, че тревата е по-зелена някъде другаде. Тревата е зелена, когато я поливате.”

“Да вярваш в бъдещето е най-прекрасното усещане днес.”

 

“АКО СЕ ЗАОБИКОЛИМ С ХОРА, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ И ВЯРВАТ В НАС, ТОВА ЩЕ НИ ПРЕДИЗВИКА ДА СПОДЕЛЯМЕ ПОВЕЧЕ.”

от Й. Петков / дата: 28 юни 2022

Грабва още в самото начало, мотивира и помага. Супер е!

от Екатерина А / дата: 19 юни 2022

Много интересна и вдъхновяваща, различна, замислих се над доста неща. Препоръчвам

от Деница Илиева / дата: 15 юни 2022

Изключително четиво! Истински важните неща, обяснени по един различен начин, въвличащ и читателя в света на вътрешния Аз. Съприживях всичко и си дадох сметка за неща, за които никога не се бях замисляла…Толкова емоционална и полезна книга, отдавна не ми беше попадала. Благодаря на автора!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]